Бодуров титуляр за България след повече от 2 години пауза

0
- -

Въпреки че Николай Бодуров публично демонстрира неуважително отношение към Петър Хубчев, след като не получи повиквателна за мачовете с Швеция и Холандия, селекционерът е все по-склонен да го пусне като титуляр в съботния мач срещу Франция, пише „Меридиан мач“. Треньорският щаб набляга на играта в защита и след неособено убедителния мач в Холандия планира кадрови промени. Чорбаджийски със сигурност ще е част от централната двойка, а Хубчев е на път да предпочете неговия партньор и в ЦСКА-София Николай Бодуров, заради по-добрия синхрон, който са изградили. Това вероятно ще остави на пейката титуляра от последните двубои Васил Божиков.

Благоевградчанинът не е започвал като титуляр за България вече повече от две години. За последно той игра от първата минута при загубата като гост на Италия с 0:1 на 9 септември 2015 г. Тогава селекционер бе Ивайло Петев. Откакто Хубчев пое щафетата Бодуров дълго бе без клубен отбор, а след като заигра за ЦСКА-София бе повикан за домакинството на Холандия през пролетта и влезе в игра само за две минути в края при победата с 2:0. Героят от онзи мач Спас Делев вече е възстановен от контузията, която получи в двубоя в Беларус и също се очаква да се завърне в нашия състав.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]