Васев фаворит да поеме Септември

0
- -

Димитър Васев е фаворит за нов треньор на Септември. Ръководството на клуба ще има заседание днес, след което официално ще обяви името на специалиста, който ще води тима след спечелената промоция за Първа лига. Освен бившият наставник на Локо (Сф), който е без работа, откакто изведе „червено-черните“ до бронзовите медали през 2015 година, се спрягат още няколко имена.

„Няма какво да гадаем, утре (б. а. -днес) ще разберете. Ще се съберем и ще решим. Със сигурност няма да е Христо Янев, въпреки че имаше такива спекулации. За Васев нищо не мога да ви кажа. Искаме отборът ни да играе добър футбол и новият треньор да умее да развива качествата на младите“, обяви пред „Меридиан Мач“ спортният директор на Септември Георги Марков. Бившият национал разкри, че на днешната среща ще се уточни и плана за подготовка и стратегията при селекцията.

„Имахме два плана – добър и лош, според това дали ще спечелим промоция. Не успяхме да влезем директно, но на поправителния изпит показахме, че заслужаваме място сред най-добрите. Трябваше обаче да решим мача с Монтана много по-рано, за да го няма треперенето в края“, каза още бившият национал.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК