Головата машина на ЦСКА аут за Монтана

0
- -

Двама от основните чужденци в състава на ЦСКА ще пропуснат контролата с Монтана. Проверката ще е в петък, 6 октомври, на базата в Панчарево, а днес се очаква да стане ясен и началният час, пише „Тема спорт“. Стамен Белчев няма да използва в срещата Тиаго Родригес и Фернандо Каранга. Португалецът ще бъде съхранен заради разтежението си от срещата с Етър, а бразилецът ще получи почивка.

ЦСКА няма да разчита на още 9 играчи в спаринга, като те са национали – Бодуров, Чорбаджийски, Недялков, Малинов, Манолев, Черниаускас, Кубемба, Александър Георгиев и Десподов.

Така в проверката с Монтана шанс за изява ще получат футболистите с по-малко минути през сезона. Сред тях ще са Китанов, Стойчо Атанасов, Милчо Ангелов, чужденците Барт, Лое и Енрике Рафаел. Не е изключено пък Меркадо отново да действа като ляв бек, както бе в контролата с Марица в началото на септември. Тогава еквадорецът бе използван като бранител, а Кулма игра като ляво крило. Спарингът завърши 3:1 за ЦСКА.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]