Гонзо: 2 месеца преговаряхме с Мариян Огнянов, Нефтохимик искаха трансферна сума

0
- -

Черно море ще привлече още двама футбо­листи преди старта на шампио­ната. Това са офанзивните халфове

[sociallocker id=5830]

Филип Хлупик и Хосе Лопес Пируло, стана ясно от съобщението на Георги Иванов-Гонзо.

Хлупик е чех и ид­ва от местния Словачко, където е изиг­рал 61 мача и е от­белязал 6 гола, а ис­панецът Пируло ид­ва от словашкия Сеница.

Испанецът е 24-годишен, а чехът – 26-годишен. Гонзо обя­ви, че те няма да ми­нават пробен пери­од, а направо ще подпишат договори, ако, разбира се, ме­дицинските им изс­ледвания са добри.

„С привличането на тези двама фут­болисти ще приклю­чи нашата селекция. За съжаление се разминахме с Мариян Огнянов и той остава в Нефтохимик. Водихме преговори с него в последните 2 месеца, прие нашите условия, но Нефтохимик искаха трансферна сума за него. Смятахме да я платим с парите, с които Академика трябваше да ни даде за Уго Секо, но нещата се проточиха и всичко пропадна. Когато се водят преговори между три страни, не винаги и трите мнения съвпа­дат“, отсече Гонзо.

Той уточни и при­чината, поради която Уго Секо се прибра в родната Португа­лия, а тя е, че майка му е тежка болна и иска да е близо до нея.

„За съжаление ве­че при нас няма да играе един много добър футболист, който с нестандарт­ните си хрумвания и отигравания, много често наклоняваше везните в наша пол­за“, каза Георги Ива­нов.

Той допълни, че е доволен от подго­товката в Гърция:

„Условията, които ни предоставиха до­макините, бяха мно­го добри. Можехме да се готвим по план. Единствено съперниците за кон­тролите не бяха на нужното ниво, но с оглед това, което ис­ках от футболистите, а то е повече да задържаме топката, беше добре, че го направихме срещу по-слаби съперници. Предварително зна­ехме, че гръцкото първенство е в раз­гара си и няма как да играем с елитен тим“.

Източник: в-к „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]