Гриша Ганчев вече преговаря със Стойчо Младенов

1
- -

Босът на ЦСКА Гриша Ганчев е започнал преговори с една от легендите на червения клуб Стойчо Младенов, научи KotaSport.com. В момента Стойчо води тима на Кайсар – Казахстан, като договорът му е за още една година. Както вече нашата медия информира, Ганчев е дал последен ултиматум на Стамен Белчев, след вчерашното дерби с Левски. Той не е бил доволен от играта на червените, които имаха неубедителни изяви. Босът на червените не е бил очарован и от тактиката и поведението на отбора. Той е споделил пред свои приближени, че при 2:1 в 15 минута ЦСКА е трябвало да доубие сините, но вместо това се е заложило на по-предпазлива и страхлива игра.

Ганчев е готов да плаща сериозна заплата на Младенов и щаба му. Стойчо е любимец на червената публика, като остава в историята и с шестте поредни победи над вечния враг. Той е много голям мотиватор. Не е ясно обаче как ще намери общ език с втория по сила човек в клуба Стойчо Стоилов. Двамата са остри характери и трудно ще могат да се спогодят по всички проблеми. В случая ще е много важна ролята именно на Гриша Ганчев, като обединителна фигура.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
борис
борис
7 години по-рано

Научи котспорт хаха от къде сте го научили от някое извънземно ли