Делио пред феновете: Има шанс за титлата!

0
- -

Има шанс за титлата, обявил треньорът на Левски Делио Роси в речта си на коледното парти, което бе организирано от ръководството във вторник вечерта. Италианецът обаче в типичен стил лавирал и не потвърдил, че тази цел, за която феновете мечтаят от 2009 г насам, ще се преследва на всяка цена, пише „Меридиан мач“. Думите му са били отправени към около 50 избрани привърженици, които станали част от празненството, провело се в елитен столичен ресторант. На него присъствали играчите от първия отбор без половинките си, Делио Роси и помощниците му, Асен Букарев, Даниел Боримиров, треньорите от школата, служители и ветерани. Сред последните не бил Александър Костов. Съотборникът на Гунди в последно време подминава клубните изяви.

Освен Роси, реч пред множеството от около 200 души държал и Красимир Иванов.

След това феновете имали възможност да говорят свободно с любимците си, както и да се снимат с тях. На Давид Яблонски и Роман Прохазка пък се паднала честта да разрежат тортата, която била приготвена специално за случая.

Интересен факт обаче било отсъствието представители на основното ядро от агитката „София-Запад“, на председателя на националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян, както и на управата на Тръст „Синя България“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]