Делио Роси готов с черния списък

0
- -

Делио Роси е готов с черния списък в Левски. Старши треньорът на сините обаче не бърза да сложи подпис и печат на листа с имената на нежеланите футболисти, за да не отклонява вниманието на всички в клуба около гостуването на Дунав за купата, пише „Тема спорт“. Ясно е – ако Левски отпадне от надпреварата, шансовете за трофей през този сезон ще граничат с абсолютната нула и ситуацията на „Герена” ще стане напрегната както за него, така и за всички футболисти и служители.

Изтеглиха Дунав – Левски за по-рано

Както се разбра, Делио Роси ще бъде привикан от собственика Спас Русев след въпросния мач. При началството пристигат достатъчно сигнали от влиятелни фенове, съветници и сини ветерани, че с този наставник отборът не е на най-верния си път, без изгледи нещо да се промени. На въпросната среща треньорът трябва да каже категоричното си мнение от кои футболисти от разширения състав няма да има нужда, независимо от това какви и колко играчи ще бъдат привлечени. На този етап е ясно, че Роси няма да разчита повече на Мики Орачев и Иван Горанов – и двамата продукти на детско-юношеската школа.

„Синя“ легенда изригна: Директорчето Красимир Иванов не гледа интересите на Левски, а си разчиства пътя

Италианецът е категоричен, че иска в началото на зимната подготовка да има квалитетен ляв защитник. Засега е ясно, че Левски натиска да вземе десния бек Тинерхолм от Малмьо. По въпроса има привидно затишие, но се говори, че това е, за да не се прави проблем на шведа, който има действащ договор с клуба си до Нова година. Титулярният човек на този пост Цветкович не е в черния списък. Счита се, че той може да бъде по-полезен като крило, тъй като има много добро центриране и умее да „вършее“ по фланга.

Стават ли чудеса по Коледа?

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]