Дора Милева: Оставам, търгът ще проведе до края на месеца

0
- -

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева обяви пред „Те­ма Спорт“, че е взела оконча­телно решение дали да продължи дейността си в дружеството. След множе­ство обрати и катарзиси, а вероятно и проведени телефонни разговори, Милева въ­знамерява да остане синдик.

„Трябва да има търг и аз ще го проведа“, каза Милева.

На въпрос „Защо се получи­ха противоречия в думите ви? Веднъж казахте, че се от­казвате, после решихте да останете“, тя отговори: „Преосмислила съм си реше­нието. Оставам със сигур­ност. Трябва да реша кога ще е търгът и да го насроча. Ня­мам срок да го направя. Об­мислям къде да бъде, защото опциите са две – или по адре­са на длъжника, тоест отно­во на стадиона, или в канце­ларията на синдика, която е в Кърджали, феновете каза­ха, че ще бъдат на което и да е било място, така че об­мислям в момента“, добави Милева пред „Тема Спорт“.

Тя може да посочи друг ад­рес за своя канцелария и да премести търга в София. Се­далището й в момента е в Кърджали.

Синдикът говори и пред  сайта sportal.bg, като си постави крайна цел за провеж­дането на търга. „Не съм решила точно на коя дата ще бъде търгът, но той ще се проведе до края на месеца. Още малко търпение. Важно­то е всичко да се обмисли добре, за да няма излишно на­прежение“, обяви Дора Миле­ва.

Източник: „Тема спорт“

Снимка: novsport.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК