Забраниха Лудогорец на „Герена“

0
- -

Треньорът на Левски Делио Роси е забранил на футболистите си да коментират предстоящия двубой с Лудогорец, пише „Тема спорт“. Сините гостуват на шампионите в неделя, 29 октомври, от 18:15 часа, като двубоят ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Причината е, че италианският треньор иска играчите му да бъдат изцяло концентрирани върху предстоящия осминафинал за Купата на България срещу Монтана. Мачът е в сряда от 18:00 часа на „Герена“.

Сините не могат да си позволят да подценят втородивизионния съперник, след като в предишния кръг от надпреварата се измъчиха сериозно срещу Ботев Гълъбово – победиха с 1:0 след продължения. Купата реално е трофеят, който Левски може да спечели през сезона, и именно той ще бъде преследван с всички сили. Столичани не искат да допускат грешката от миналия сезон, когато отпаднаха на осминафиналите, като загубиха домакинството си на Черно море – 2:3 след продължения – (2:2) в редовното време.

Монтана, който е шести във Втора лига, показва добри игри под ръководството на новия треньор Ферарио Спасов. В последния кръг отборът спечели с 5:0 визитата си на Созопол. Тимът от Огоста е в серия от 5 мача без поражение – 4 победи и едно равенство. С травми в Монтана са Цонков и Атанас Илиев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]