Завръща ли се Гонзо на „Герена“?

0
- -

Една от живите легенди на Левски Георги Иванов отскоро е без работа. Той напусна „Герена“, за да поеме Черно море, но само преди по-малко от две седмици си тръгна от „Тича“ заради слаби резултати. След този развой веднага плъзнаха слухове, че Георги Иванов може да се завърне под някаква форма в любимия си Левски. По информация на „Меридиан Мач“ обаче това няма да се случи на този етап. Собственикът на клуба Спас Русев е доволен от екипа, който в момента управлява „сините“. За силния спортно-технически човек на „Герена“ е избран Даниел Боримиров и промяна в тази насока не се предвижда. От доста време на мачовете на тима се появява и Наско Сираков, но Вълка също няма да се завърне на „Герена“ под някаква форма официално. Възможно е той да помага на „сините“, но без да има пост.

В същото време Георги Иванов не се е появявал пред медиите, откакто напусна „Тича“. Според запознати той смята да излезе в дълга ваканция, за да си почине от футбола. Едва след това той ще търси нова работа, която най-вероятно ще е свързана с Локомотив (Пд).

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]