Каранга минава по тънката лайсна, няма доклад за жеста му

0
- -

Звездата на ЦСКА-София Фернандо Каранга ще бъде наказан за 1 среща за червения картон при успеха над Лудогорец, пише „Меридиан мач“. След като бе изгонен, той размаха заплашително пръст на главния рефер Драгомир Драганов. Той свали и грубо ръката на арбитъра, който се опита да го успокои. Въпреки че Дисциплинарният правилник предвижда по-сурово наказание при доклад на съдията или делегата, като санкцията може да скочи между два и шест мача, такъв не е подаден.

„Няма доклад за Каранга. Имаше протест от негова страна, но в рамките на нормалното, без блъскане или бутане. Смятам, че червеният картон е достатъчно наказание, върху което трябва да разсъждава Дисциплинарната комисия“, каза по този казус съдийският шеф Петър Петров.

Все пак, лошата новина за ЦСКА-София е, че Каранга ще бъде лишен от права за една среща за червения картон, но първият му жълт не се брои. Така той ще остане с четири официални предупреждения и при следващо отново ще бъде наказан.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]