Край на сагата. Митко Събев отряза общината за стадион Лазур

5
- -

Ръководството на ПФК Нефтохимик поиска 300 хиляди лева финансова субсидия от община Бургас. Сумата е необходима на клуба за да успее да завърши сезона и да инвестира в ново тренировъчно игрище. Това стана ясно по време на общинската сесия.

Кметът Димитър Николов заяви, стадион Лазур е вече загубена кауза. Преговорите с Митко Събев са доведи до задънена улица. Това означава, че съоръжението ще продължи да се руши, а съдбата му вече е неясна. Според Николов трябва да се мисли в посока да се изгражда нов общински стадион в Бургас.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
5 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Нефтохимик
Нефтохимик
6 години по-рано

Тези хора са престъпници!!! Начело с М. Събев!!!

стара акула
стара акула
6 години по-рано

Що бе, щото не ти дават нищо даром ли? Ай изкарай 16 милиона и заповядай. Искаш някой друг, а ти си с претенциите, нали

Нефтохимик
Нефтохимик
6 години по-рано

Разбирам те, сигурно имаш право. Но и вие ревахте преди няколко години. Така, че си го извърташ, както ти отърва. Всичко това с общината е грешка, е*аха ни мамата на нас вече за втори път. Веднага да връщат акциите и спасение по единично, този селско – мутренски град не заслужава нищо. И вие си седите в помията и от време на време по сигнал сипвате лайната върху нас. Живи и здрави бъдете и ще се срещнем в областните групи, а там и на терена и по трибуните на стадиона бижу в Българово ще сме пак само ние, вас просто ви… Прочети още »

Панайот
Панайот
6 години по-рано

Да нямаме работа в Българово, ние сме си в Бургас.

поморие
поморие
6 години по-рано

Как така Бургас имаше два стадиона и остана без нито един? Да не искате ОФК Поморие да купи стадион Лазур? Така или иначе този отбор е единственият професионален такъв, чиито мачове могат да гледат бургазлии в Бургас.