Крило на Партизан чака обаждане от Левски

0
- -

Ален Стеванович все още чака обаждане от Левски. Футболистът има договор с Партизан до края на сезона, но не е влиза в сметките на белградския гранд, пише topsport.bg. Крилото беше пред трансфер на „Герена“, но не успя да премине медицинските прегледи.

„В Левски ме покани треньорът Делио Роси, който добре познава качествата ми от времето, когато бях в Италия. Не е тайна, че бях 3-4 дни в София, но заради скептичността на клуба, защото не бях играл от март, трябваше да премина допълнителни медицински изследвания.

Тестовете потвърдиха, че ми трябва още месец, за да бъда в топ форма, а на тях им трябваше футболист, който да е готов да заиграе веднага. Договорихме се да изчакаме.

Мисля си, че не съм картотекиран в Партизан. Какво да направя. Тренирам и чакам. Тежко ми е, защото нито една тренировка не може да замени мачовете.

Нямам контакти с Левски, но нещо може да изскочи. Засега, обаче, няма нищо конкретно. За мен най-важното е, че вече съм напълно здрав. Тренирам нормално от повече от месец и не чувствам никакви болки.

Контузията вече зад гърба ми. Сега искам отново да започна да играя“, каза още атакуващият халф.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]