Крушарски покани Гонзо в Локо (Пд), той се дърпа заради мачове с лидерите

0
- -

Георги Иванов-Гонзо е отказал да поеме Локомотив Пловдив, съобщава „Тема Спорт“. След отпадането на черно-белите от Славия на осминафиналите за купата собственикът Христо Крушарски е имал разговор с Гонзо. Доскорошният наставник на Черно море е отклонил предложението на този етап. Не е изключено обаче Иванов да се завърне на „Лаута“, откъдето тръгна за големия футбол, след Нова година.

Дотогава начело на Локо остава Воин Войнов. В понеделник смърфовете приемат Етър. След това обаче на черно-белите предстоят три тежки двубоя – гостуване на Левски и домакинства на Лудогорец и ЦСКА. Именно тази серия е била една от причините Гонзо да не се е съгласил на този етап.

Във вторник Крушарски замина по бизнес дела в Аржентина и затова засега е оставил Войнов начело на тима. Той ще е в Южна Америка около два месеца. След отпадането от Славия Войнов заяви, че не се притеснява от виковете „оставка“, феновете обаче са настроени негативно срещу него и голяма част от управата.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]