Левски започва офанзива за 4 нови с парите от Бурабия

0
- -

След като поработи доста здраво по изходящите си трансфери, сега в Левски се захванаха и по окомплектоването на отбора. Вчера бе завършена сделката за Мехди Бурабия, който замина за Турция. Това бе потвърдено и от най-елитното местно издание „Фанатик“, според което всичко вече е на 100 процента сигурно. Левски ще вземе около 550 000 евро от трансфера, от които чисто след процента за Черно море ще влязат около 420 000 в касата на клуба. Самият Бурабия по информация на „Меридиан мач“ ще прибира 50 000 долара на месец от носителя на Купата на Турция.

С парите от сделките за Краев и Бурабия Левски се е амбицирал да попълни състава си. След контролата с Черно море Николай Митов обяви, че очаква до днес 2 трансфера на халфове. Сега обаче на „Герена“ ще пробват да вземат повече нови играчи. За позицията в средата на терена се водят разговори с Франсиско Жуниор от Стрьомгодсет, играч от Лига 2 и Владимир Гаджев, като двама от тях би трябвало скоро да са на „Герена“. Жуниор дори бе чакан на лагера според някои информации още онзи ден или вчера вечерта.

Освен тези трансфери обаче, Левски се е върнал на първоначалната си идея да търси и флангови играч, а ако има възможност и още един бранител. На „Герена“ трябва да побързат и да вземат поне един нов до мача със Сутиеска, за да може да бъде картотекиран. Ако дойдат повече играчи, така или иначе няма как да бъдат уредени още за черногорците.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК