Левски пласира Краев в Италия

0
- -

Левски очаква да продаде Божидар Краев в Италия през лятото. Това, разби­ра се, ще стане, ако клубът не успее да постигне договорка за нов контракт с младока. В последните дни Краев особено много нашумя след четирите си гола във вратата на Локо (Пд) при победата с 5:0.

Припом­няме, че след мача самият той отказа да коментира тема­та. Агентът му Джон Ингълс също не бе открит за повече подробности по те­мата.

„Меридиан Мач“ вече писа, че ако не навият Краев за дого­вор до лятото, на „Герена“ много бързо ще се ориентират към продажба. По принцип те очакват много по­вече пари, с оглед на шума, който се вдигна около него и пробите в Ювентус и Манчестър Сити. Ако се стигне до трансфер 6 месеца преди изтичането на договора му обаче, „сините“ ще могат да вземат максимум милион лева от сделката и евенту­ално процент от следваща продажба на играча.

Най-вероятната дестинация, в която Левски ще пробва да пласира футбо­листа, е Италия. Съвсем наскоро той бе сложен сред най-големите млади та­ланти в Европа в класация на местно­то издание „Тутос-порт“, което вдигна още повече рейтин­га му.

Все пак вариант номер 1 на „Герена“ си остава задържа­нето на Краев. Фут­болистът вече вед­нъж прояви огромно мъжество, като под­писа договор със „сините“ и отказа по този начин да си тръгне като юноша и без финансова компенсация за клу­ба.

Източник: „Меридиан мач“

Снимка: novsport.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК