Левски сменя самолета до морето с автобус

0
- -

Футболистите и щабът на „Лев­ски“ ще се прид­вижат с автобус, а не със самолет за второто си го­стуване на „Черно мо­ре“.

Първото бе в послед­ния кръг от редовния се­зон на Първа професио­нална лига. В деня на ше­гата 1 април „сините“ паднаха с 0:1 в Каварна. Воденият от емблема­тичния голмайстор на „Левски“ Георги Иванов-Гонзо „Черно море“ играе домакинските си мачове там през настоя­щия сезон, тъй като „Ти­ча“ не получи лиценз.

Преди първата среща в Каварна левскарите ле­тяха със самолет до Вар­на, а след загубата се при­браха с клубния автобус. Днес те ще поемат с него в посока Черно море. След двубоя, който стартира от 17,30 ч в неделя, возилото поема към столицата.

„Ще има промени в съ­става, разбира се. Нор­мално е, след като сме за­губили в последния дву­бой. Срещу ЦСКА започнахме с 0:2 от съблекалня­та. Ние трябва да следваме пътя, който сме си начертали. Тази загуба не може да променя идеи­те ни. Какво? Да застанем само пред вратата и да ви­каме: „0:0 и каквото ста­не?“ „Левски“ трябва да играе печеливш футбол, да гради и да създава голо­ви ситуации. Нашата пуб­лика пее: „Сините“ в ата­ка!“ Ще следвам идеите си и знам, че в един момент нещата ще се получат“, обяви на пресконферен­цията си преди гостуване­то на „Черно море“ на­ставникът на „сините“ Николай Митов.

За дуела срещу Гонзо той няма да разчита на контузения капитан Весе­лин Минев и на наказания му заместник Роман Про­хазка. Митов не пожела да каже кой носи лентата в Каварна.

Треньорът обяви, че му предстои разговор със спортния директор на „Левски“ Даниел Боримиров за бъдещето на Джереми де Ноойер.

Холандският халф, който е национал на Кюрасао, отказва да подпи­ше нов договор със „си­ните“ и шансовете това да се случи са по-скоро илюзорни. 25-годишни­ят Де Ноойер със сигур­ност иска на тази въз­раст да печели повече пари, а на „Герена“ със сигурност не са навити да му увеличат рязко за­платата. Като свободен агент полузащитникът със сигурност ще си оси­гури добър договор в друг клуб.

Така той може да бъде причислен към напуска­щите „Левски“ заедно с Георги Костадинов и Сърджан Лукин.

Източник: „24 часа“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК