Легенда на Левски: Писна ми от 1:0! Не може на „Герена“ и да треперим цял мач (ВИДЕО)

0
- -

Членът на Надзорния съвет на Левски Кирил Ивков бе доста критичен към представянето на отбора. Той поиска Делио Роси да направи така, че сините да заиграят по-офанзивен футбол и да започнат да вкарват повече голове.

„Доволен съм от победата над Локомотив Пловдив, добре е, че в този кръг тимовете около нас Ботев Пловдив и Берое направиха равенства. Мисля, че отборът през второто полувреме игра по-добре. За първи път на „Герена“ Левски изпусна толкова много положения. В предишните мачове много рядко създаваше ситуации. Дай Боже Левски да продължава да бие, защото мъката не е малка“, заяви Ивков пред Би Ай Ти.

„Много мои колеги мислят, че отборът играе дефанзивен футбол. Левски не играе добре, не може на „Герена“ тимът да чака цял мач в собствената си половина. Делио Роси трябва да промени нещата, защото ние на трибуните страдаме. Не може да идвам на „Герена“ и да треперя цял мач. 1:0, 1:0, 1:0 – вече ми писна. Левски никога не е играл защитен футбол. Толкова години съм в този тим, мач не пропускам. Левски без атака е нищо. Не случайно хората, публиката скандира „Сините в атака“, отчете легендата на клуба.

Ивков посочи, че на Терена“ трябва да престанат да говорят за спечелването на титлата този сезон. В момента Левски изостава с 8 точки от лидера Лудогорец и с 6 от втория ЦСКА. „С тези мачове повече се притеснявам дали ще останем в тройката, а не дали ще се изкачим в класирането. Крайно време е някои от ръководните кадри да престанат да говорят, че трябва да играем за първо място. Това е изключено“, завърши Ивков.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]