Легенда на ЦСКА за декларацията срещу Бербатов: Комплексари и малоумници раздават присъди

0
- -

Евентуалното преминаване на Димитър Бербатов в Берое породи очаквано разнопосочни мнения. Вчера от фенклуб „Animals“ излязоха с остра декларация срещу най-успешния български футболист в последните години. Легендата на ЦСКА Георги Димитров – Джеки също коментира актуалната тема. Ето какво заяви той пред „Меридиан мач“:

Не знам как да коментирам случая с Бербатов. Той още не е подписал договор с някой отбор в България, за да го съдим или обсъждаме. Знам само, че Димитър Бербатов е много голям и може да избира сам къде да играе и къде не. Той е уникален футболист и е заслужил правото сам да насочва кариерата си.

Не разбирам критиките на феновете. Повечето от тях са никои, защото не разбират играта, но пък пишат декларации. Те дори са поставени лица, на които им казват какво да правят.

Аз съм бил капитан на ЦСКА 10 години, още толкова съм носил лентата и в националния отбор. Не може някои фенове да ме определят и мен какъв съм, що съм или да ми дават съвети какво да правя. Какво е това сърца „червени“, „зелени“ или кръстове някакви? Мнения обикновено дават разни комплексари, които не са оставили нищо зад гърба си. Всички уж сме равнопоставени, но не сме равноотговорни. Да не би да се завръща комунизмът? Той си е намерил добра почва в Норвегия.

Вижте, Димитър Бербатов, Валери Божинов и Ивелин Попов са големи футболисти и трябва да им се радваме, а не да ги осмиваме. Те са постигнали почти всичко във футбола, играли са в Манчестър Юнайтед, в Ювентус, водили са националния отбор. Когато някои се доближи до тях като постижения, тогава да излезе и да говори високо от свое име. За това не приемам анонимните декларации, които целят да омаскарят някого. Не може няколко малоумника да раздават присъди. По-спокойно, нека всеки си гледа работата.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК