Лудогорец вдигна шестата (ВИДЕО)

0
- -

Лудогорец получи златните си медали и шампионската титла на България. „Орлите“ завоюваха отличието за шеста поредна година. Шампионите бяха наградени лично от Министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

„Зеленият“ купон започна с демонстративен мач между „Отбора на сърцето“ и сборен тим на Лудогорец All stars, който се състоя преди шампионския двубой на „орлите“ с ЦСКА-София. Лео, Рафи, Играта, Спенс, Ваня Джаферович, Боби Ваклинов и др. премериха сили с бивши играчи и треньори в школата на Лудогорец за удоволствието на публиката на „Лудогорец Арена“.

Демонстративният мач бе последван от изпълнения на таланти от местната музикална школа и танц на мажоретния състав от центъра за работа с деца в Разград.

Непосредствено преди мача Лудогорец – ЦСКА-София, детето с ангелски глас Крисия изпълни химна на шампионите, секунди след като орлицата Фортуна бе направила традиционния си полет над стадиона.

На полувремето на двубоя най-талантливите деца от Академия Лудогорец пък получиха индивидуални награди.

След последния съдийски сигнал Румънеца и Енчев, Monty Ice cream & Петя Алекса, Лео, Играта и Спенс подгряха публиката за кулминацията на вечерта – награждаването на първия отбор.

Шоуто на стадиона приключи със страхотна заря, озарила небето над „Лудогорец Арена“, докато играчи и треньори правиха шампионската обиколка с трофея.

След 22,45 ч. купонът продължава с концерт на Рафи и неговия балет.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК


Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК