Лукин е скъп за Левски

0
- -

Защитникът на Левски Сърджан Лукин към момента е доста скъп за сините и оставането му на „Герена“ и през следващия сезон засега е непосилна задача. Договорът на румънския защитник със сините изтича през лятото и в момента още не е удължен. „Още нищо не знам за бъдещето си. В следващите дни ще разговарям със спортния директор Даниел Боримиров, за да разбера какво ще се случва“, каза Лукин след мача с Лудогорец 0:0. Той се представи силно в Разград и не позволи на нападателите на шампионите да излязат на голови положения.

Лукин е един от най-скъпоплатените футболисти на Левски – получава над 12 хиляди евро месечно. През есента той загуби титулярното си място заради травми. В началото на пролетния полусезон той също бе резерва, но след това се пребори с конкуренцията за поста. Той вече влезе във форма и треньорът Николай Митов държи на него. За Левски ще е много трудно да извади същата заплата на 31-годишния бранител, който през кампанията изигра 10 шампионатни двубоя. А за да преподпише, румънецът ще трябва да получи и солидна сума на ръка, защото е свободен агент. Заради това шансовете му да продължи да носи синята фланелка и следващата кампания не са особено големи.

Председателят на Съдийската комисия Петър Петров пък отказа да коментира отсъжданията на Ивайло Стоянов на мача Лудогорец – Левски. Сините претендират за неотсъдена дузпа през първото полувреме за фаул на Анисе срещу Аденижи, както и за различен аршин при показване на картоните. „Не коментирам нищо. Давам интервюта само когато те минават през пресаташето на БФС“, заяви шефът на съдиите пред „Тема Спорт“. Интересното е, че след срещата от предишния кръг ЦСКА – Черно море (3:1) Петров похвали решението на страничния съдия Мартин Венев да признае гол на варненци, въпреки че армейците твърдяха, че е сбъркал. А сега отказа да посочи дали Ивайло Стоянов е бил прав в решенията си.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК