Любо Пенев стартира кампанията за шеф на БФС: От утре започва промяна! 17 ноември – това е датата (ВИДЕО)

0
- -

Намеренията на бившия национален селекционер Любослав Пенев да се бори за поста президент на БФС явно са сериозни, щом лобито зад него вече е готово с първите агитационни материали, пише sportal.bg. Това става ясно от публикация на бившия юрист на ЦСКА Радостин Василев, който публикува снимка във Фейсбук на корицата на управленската програма на Ел Голеадор, който в момента води дубъла на представящия се великолепно в Примера дивисион тим на Валенсия.

Кандидатурата на Пенев все още не е обявена официално, но очакванията са това да стане още утре, петък. Вече избухнаха и първите скандали около нея. Легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев изрази възмущение, че името му се замесва в списъка на активно подкрепящите Пенев срещу сегашния шеф на футбола ни Борислав Михайлов. Зума отрече да е участвал в такива завери и заяви, че разпространяването на подобна информация е интрега, която цели да го скара с Пенев и Михайлов, които уважава много.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]