Маймуни преджобили двама от ЦСКА

1
- -

Двама от играчите на ЦСКА се простили с дребни предмети от джобовете си. В неделя те ходиха до Гибралтар, където се снимаха с местните маймуни. Те обаче са доста добре тренирани да крадат вещи, особено оставени без надзор, пише „24 часа“. Играчите се пазят в тайна, но единият със сигурност е чужденец.

Сектор „Г“ рипна срещу БФС, готви протест

„Важното е да не допускаме голове в официалните мачове“, заяви вратарят Георги Китанов пред клубния сайт от лагера в Испания. В трите си контроли до момента там „червените“ нямат допуснат гол.

Турският „Трабзон“ не се е отказал от привличането на капитана на ЦСКА Божидар Чорбаджийски. В момента турският клуб обмисля да подобри офертата си за централния защитник. До трансфер обаче ще се стигне единствено ако се намери стабилен чужденец за поста централен защитник, защото в противен случай в клуба остават ветераните Александър Барт и Николай Бодуров и невръстният Валентин Антов.

Проблем с костица тормози титуляр на ЦСКА, изолираха вратар

Селекцията на „червените“ още не е приключила и може да се стигне и до привличането на още един нападател в близките дни.

В Украйна потвърдиха: Динамо (Киев) иска Десподов!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Тониньо
Тониньо
6 години по-рано

То, маймуни, тирета, разлика нема ….