Мъри: Интересно, че Левски винаги ме иска, когато съм зает, а не когато съм свободен

0
- -

Станимир Стоилов се прибра в България след историческия успех на Астана в Лига Европа. Мъри обяви и причините, поради които не може да се върне в Левски.

“След 20 дни ми изтича договора с Астана. Засега нямаме разговори за продължаване. Има други предложения, които ще обсъдя. Но не е нещо, което да си струва и да съм твърдо решен. До края на годината ще взема решение какво ще правя през следващите месеци. Всяка една работа ще я върша с желание и амбиция.

Нямам предложения от България. В България има един отбор, към който имам сантименти – фен съм на Левски. Ако някога реша да се прибирам и да работя в България, естествено това ще е за Левски, ако получа предложение. На този етап не стои възможност за разговори с клуба по няколко причини. Първата причината е, че не може да се водят разговори, когато ти завеждаш дела с човек, когото съдиш. Това е абсолютно несериозно и е обида. Второ – интересното е, че когато имам клуб не ме търсят, а само когато съм зает – тогава страшно много ме искат. Итрето – винаги, когато сме сядали на разговор, тогава отговорът е – това не може, онова не може. Но аз няма да работя някъде, където не ми харесват хората, с които ще работя или средата, в която ще работя. Винаги съм оставял чисто футболни условия. Като не му харесва, ставам и си тръгвам.

Няма голяма болка, когато говоря с Левски. Сега има повече съжаление и тъга, когато виждам какво се случва. Повечето футболисти и треньори бяха пуснати в центрофугата и изхвърлени”, коментира любимият треньор на феновете на Левски.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]