Намери се кой да бие Странджа-Агрокорн

0
- -

Истинско чудо се случи в навечерието на един от най-светлите християнски празници Великден. Най-накрая се намери отбор, който да победи Странджа-Агрокорн. Вихър се наложи над абсолютния хегемон в „А“ Областна футболна група през последните 3-4 години.

Тимът от Айтос не само победи, но и категорично надигра своя опонент. Крайният успех с 3:1 можеше да бъде и далеч по-изразителен, ако не бяха множеството пропуски пред вратата на гостите. През този сезон отборът от Средец има едно записано поражение, но то е служебно, след като не се яви за мача си с Локомотив (Бургас). Така, до вчера, Странджа-Агрокорн беше непобеден на футболния терен.

Домакините натиснаха своя съперник още с началния съдийски сигнал и съвсем заслужено се оттеглиха на почивката с 2 гола аванс. Попаденията бяха дело на Росен Йовев и Димитър Лалев. Освен това, Вихър пропусна поне още 3 чисти ситуации. През второто полувреме гостите върнаха един гол. Айтозлии пропуснаха да възстановяват преднината си от 2 попадения, след като Костадин Лалев не успя да реализира дузпа. След още редица пропуска, Росен Йовев изпълни по чудесен начин пряк свободен удар, оформяйки крайното 3:1.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК