Нашите се стреснаха: „Петлите“ са над Швеция и Холандия

0
- -

Националният отбор на България направи вчера сериозна тактическа тренировка преди мача с Франция утре вечер. Играчите на Петър Хубчев дълго време са наблюдавали избрани моменти от мачовете на „петлите“ в нашата квалификационна група, пише „Меридиан мач“. Сред гледаните срещи е било нашето гостуване на „Стад дьо Франс“, загубено с 1:4, но също така разгромът над Холандия с 4:0, драматичната загуба в края от Швеция с 1:2, както и последната грешна стъпка с Люксембург у дома -0:0. Видеоклиповете са притеснили сериозно нашия отбор, тъй като Франция играе постоянно на високо ниво, въпреки леките спадове в някои мачове. Отборът на Дидие Дешан контролира топката уверено и играе на много висока скорост, което почти винаги обърква съперника. По всички показатели „петлите“ изпреварват Холандия и Швеция, които победихме в София, но сега задачата ни ще бъде много по-трудна.

Междувременно селекционерът Петър Хубчев все още не е решил какъв ще бъде оптималният вариант за атаката на България. При отсъствието на наказания Ивелин Попов и героя от успеха над Швеция Ивайло Чочев, треньорът сигурно ще заложи на Спас Делев на върха на нападението, който ще бъде подпомаган от капитана Станислав Манолев и Тодор Неделев по крилата. Сигурно е, че двойката в защита ще бъде изградена от съотборниците в ЦСКА-София Николай Бодуров и Божидар Чорбаджийски.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]