Нов шеф на Локо (Пд) се изрепчи на Камбуров

0
- -

Новоназначеният изпълнителен директор в Локо (Пд) Кузман Маринков не се притесни да се изкаже срещу Мартин Камбуров, пише „Меридиан мач“. Според шефа в бъдеше няма да се допуска поведение, каквото демонстрира легендата при раздялата с клуба.

„Моите уважения към него, но с изказванията си той наруши много неща от правилника на футболния клуб. Не можеш да конкретизираш кой е Локомотив и кой не е. Темата Камбуров вече не е на дневен ред. Когато се процедира по този начин, нещата са негативни за клуба“, категоричен бе Маринков.

„Преговаряме с големи световни компании да спонсорират Локомотив (Пд)“, добави шефът на „Лаута“ и уточни, че клубното ръководство работи усилено върху намирането на допълнително финансиране с оглед на модернизацията на базата. Шефовете вече проведоха и среща с кмета на Пловдив Иван Тотев.

„Завърнах се в Локомотив с намерението да управлявам клуба по законите на страната и наредбите на УЕФА и ФИФА. Ще създадем и етичен кодекс в клуба, който ще бъде задължителен за изпълнение от всеки, който работи в него. Обърнахме внимание на облеклото на служителите, на хигиената, на тренировъчна база, на Детско-юношеската школа и на всичко, което обхваща Очаквам треньорите да ми дадат в писмен вид и техните желания, за да можем да организираме и оптимизираме нещата. Целта е да се постигне една устойчивост, за да се знае всеки какви права и задължения има“, коментира още Маринков.

Обсъжда се треньорите от школата на клуба да бъдат пращани на специализация в чужбина, както и изграждането на международен отдел в клуба.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК