Няма купувач за Йоргачевич

0
- -

Сръбският вратар Боян Йоргачевич вече е здрав и проведе пълноценна тренировка с отбора. Той е на линия дори и за пътуване до Черна гора, но на този етап не е ясно дали Николай Митов ще иска да го качи в самолета.

По информация на „Меридиан Мач“, след като вече е здрав, от Левски ще направят още един опит да го пласират някъде, тъй като той е в списъка с нежелани футболисти. По-вероятно обаче изглежда все пак Боян да остане на „Герена“ до зимата, докато се възстанови напълно, след което да си търси нов отбор. „Сините“ ще пробват и варианта с разтрогване на договора, но параметрите в него са железни и той може и да не пожелае да го скъса.

Ако Йорга действително остане, то вратарите в Левски стават четирима, след като в момента в клуба са Божидар Митрев, Александър Любенов и Николай Кръстев. Последният също е на финалната права на възстановяването си. Вчера Кръстев стартира тренировки, но на този етап индивидуално. Надеждите са обаче в близките седмици да е пълноценен.

Самият факт, че Левски ще събере цели четирима вратари подсказва, че сърбинът е нежелан в тима, но раздялата на този етап изглежда трудна. Като кандидат за подписа му се виждаше Черно море, но и „моряците“ се отказаха от услугите му на този етап, както потвърди самият Георги Иванов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК