Обертан: Всички промени са за добро! Випуск 2017 на Левски ще постигне доста големи неща

0
- -

Звездата на Левски – Габриел Обертан, даде любопитно интервю за Дарик.

„Подобряваме се тактически. В някои мачове не докосваме толкова много топката, другият тим я притежава повече. Може би това е италианският стил, но докато побеждаваш, е трудно да промениш това. Собственикът ме пита за някои детайли, които се случват в състава. Целият ни щаб е италиански и те имат тази култура на дисциплина за хотели и т.н. Всички промени, които се случват, са само за по-добро“, заяви Обертан.

„Мисля, че от началото на сезона сме показали много голямо израстване. Могат да се видят различните линии в защита, средата на терена и нападение. Тази беше липсващата съставка до момента. Смятам, че випуск 2017 на Левски ще постигне доста големи неща“, заяви още французинът.

„Да, ще ходя на мача България – Франция. Колкото по-дълго мачът върви без гол, тогава България има шанс. Най-важното е да не допуснете гол в първите 10 минути, защото тогава става страшно“, добави бившият футболист на Манчестър Юнайтед.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]