Оперираха вратар на Монтана

0
- -

Вратарят на Монтана Евгени Александров претърпя операция на менискуса на дясното коляно. Стражът получи травмата в контролната среща с Етър, играна в Правец, по време на последната пауза в първенствата в началото на ноември. Интервенцията е извършена успешно. Така сезонът за Александров приключи преждевременно. На негово място в групата наставникът на Монтана Ферарио Спасов взима 17-годишния Юлиян Весков, който пази при юношите в елитната дивизия. Засега спортно-техническият щаб не предвижда привличането на нов вратар.

Първи избор остава юношата на Левски Ивайло Василев.

Утре от 15:00 часа Монтана приема на стадион „Огоста“ Струмска слава в изтеглен мач от последния 17-и есенен кръг.

Тимът планира да започне зимна подготовка между 8 и 10 януари, като яснота ще има през следващата седмица. Клубът умува и за лагер в Турция за десетина дни.

Старши треньорът Ферарио Спасов вече е готов със списъка си за зимната селекция. Феро е набелязал попълнения за почти всеки пост. Той до голяма степен е наясно и с играчите, с които планира да се раздели. Окончателна яснота ще има през следващата седмица на среща между Спасов, спортния директор Михаил Мадански, президента Румен Панайотов и кмета и благодетел на клуба Златко Живков.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]