Преди Поморие – Оборище (вероятен състав)

0
- -

Поморие приема Оборище (Панагюрище) в мач от XVI кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес (4 декември) от 14:00 ч.

След лошото начало на първенството, възпитаниците на Малин Орачев се намират в отлична форма в момента. Те се намират в прекрасна серия от четири последователни победи. Това им позволи да съберат актив от 24 точки и да се изкачат до шестата позиция във временното класиране. Наставникът на тима бе категоричен, че иска и домакинството на Оборище да бъде спечелено, като с това поредните победи ще бъдат увеличени до 5. За целта, обаче той няма да може да разчита на двама от своите футболисти. Освен трайно контузеният Християн Казаков, извън строя до края на полусезона се разбра, че ще бъде и защитникът Антон Иванов.

„Срещаме отбор, който в последните мачове показва прогрес в играта и резултатите. Тимът вече е воден от един много опитен специалист. Той със сигурност знае как да води играчите, как да ги подреди. Очаквам тежък сблъсък. Ще бъда много щастлив, ако успеем да спечелим този двубой“, коментира за KotaSport.com наставникът на Поморие Малин Орачев, който днес празнува своя рожден ден.

Вероятен състав на Поморие: Д. Илиев, Д. Лозев, Г. Петков, Ст. Жеков, Сл. Шопов, Хр. Лемперов, Б. Расим, М. Тевия, К. Георгиев, Ив. Колев, Ахм. Ахмедов

Резерви: Д. Тодоров, М. Василев, М. Коев, Ст. Ганев, Д. Стаматов, Р. Петров, М. Иванов

Наказани: Няма

Контузени: Хр. Казаков, Ант. Иванов, Ил. Шерденов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК