Преди Спартак (Пл) – Созопол (вероятен състав)

0
- -

Созопол гостува на Спартак (Плевен), в мач от IX кръг на Втора професионална лига. Двубоят е днес, от 16:00 ч. Преди него, „небесносините“ се намират на седмо място, с актив от 13 точки. Техният съперник пък е на дванайста позиция, с 8 точки.

След неубедителния старт в първенството, Созопол започна да набира скорост и да показва все по-добри

[sociallocker id=5830]

игри и резултати. Отборът влиза в този двубой с 2 последователни победи, а единствената им загуба в шампионата датира от първия кръг – 0:2 от ЦСКА-София 2. Сега „небесносините“ ще направят всичко по силите си, за да продължат позитивната серия, в която се намират, грабвайки трите точки от визитата си и постигайки трета поредна победа. Успехът може поне за 24 часа да прати тима в тройката, каквато е крайната цел пред Румен Димов и неговите футболисти.

Наставникът на Созопол няма да може да разчита на трима от своите футболисти. Заради контузия за Плевен не отпътува Диян Хаджиев. Същото важи за юношите Милен Димов и Иван Стоянов. За радост на треньорския щаб, няма наказани състезатели.

„Плевен е футболен град, а Спартак – отбор, достоен за уважен. Разполагат с добри футболисти, които обаче ние познаваме достатъчно добре. Запознати сме с техния начин на игра. Надявам се да покажем добър футбол и ако е възможно да победим“, коментира за KotaSport.com наставникът на Созопол Румен Димов.

Вероятен състав на Созопол: Теменлиев, Мантаров, Янчев, Хашев, Делчев, Митев, Борисов, Пешов, М. Радев, Иванов, Тафраджийски

Резерви: Нотев, Ганев, Г. Радев, Идризов, Баев, Георгиев, Христов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]