Само в KS: Два италиански гранда си заплюха вратар на Славия!

0
- -

Интересът към един от вратарите на Славия продължава да расте главоломно. Става въпрос за Антонис Стергиакис. KotaSport.com научи, че с мераци за младия страж са два от италианските грандове – Интер и лидерът в класирането Наполи.

Припомняме, че Венцислав Стефанов вече отхвърли една оферта за Стергиакис. Собственикът на „белите“ получи предложение от Олимпиакос. Той обаче определи офертата на гръцкия гранд като обидна. „Изобщо не исках и да я погледна“, коментира тогава колоритният бос. Както пък вече KotaSport.com представители на белгийския Стандарт (Лиерж) също наблюдаваха стража.

Ако се стигне до трансфер на Стергиакис, това ще бъде поредният бомбастичен трансфер, който ще бъде осъществен от Славия. От край време Венци Стефанов е поел политика в отбора от „Овча купел“ да се налагат млади таланти, които след известна шлифовка биват продадени зад граница, при това на изключително класни отбори.

Именно с най-стария столичен клуб са свързани и едни от най-силните продажби в последните години. Както е известно, през лятото на 2017 година Фиорентина купи от Славия Петко Христов. В касата на „белите“, по различни информации пък ще постъпят близо 3,5 милиона лева.