Сашо Ангелов се закани на ЦСКА: Ще опитаме да вземем своето

0
- -

Ботев няма какво да губи при гостуването си на ЦСКА-София. За повечето футболни капацитети, „червените“ са фаворит, още повече, че играят пред собствена публика, както реши жребият, пише „Меридиан мач“. Всичко друго би се приело като научна фантастика, но… все пак хората на Сашо Ангелов не са за отписване. Врачани имат амбициите догодина да играят в елита, затова есенната им кампания във Втора лига може да се приеме като резонна и заслужена – в последните 10 мача те имат само едно поражение. „Зелените“ паднаха в събота при гостуването си на Лудогорец II с 1:4, като разградчани се бяха подсилили с няколко от играчите на първия си тим. Неслучайно бригадата на Сашо Ангелов заема второ място във втория футболен ешелон, като след 12 кръга има в актива си 24 точки и голова разлика 17:10.

„Отиваме, ако можем да победим, ще го направим. Фаворит е ЦСКА, няма какво да се заблуждаваме, но ще опитаме да вземем своето. Нямаме контузени, нямаме наказани, липсва и ограничението да пускаме млади футболисти“, коментира треньорът Сашо Ангелов.

Наставникът на врачани уточни, че единствено Атанас Фиданин няма да попадне в групата за мача, тъй като в понеделник е починал неговият баща.

В началото на месеца врачани озориха доста Левски, когато в контрола отстъпиха с 0:1 от сините на „Герена“. Не е без значение и фактът, че в Ботев тази есен има в състава си половин дузина възпитаници от школата на Левски, за които е въпрос на чест да се опънат на „червените“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]