Септември взима бивш капитан на Черно море

0
- -

Новакът в Първа лига Септември стяга селекция за новия сезон. Източници на „Меридиан Мач“ в клуба разкриха, че столичани вече са договорили едно от новите си попълнения. Става дума за Михаил Венков, който е юноша на Септември, а доскоро носеше капитанската лента в част от мачовете на Черно море.
Десният защитник беше освободен от варненския клуб, но бързо си е намерил отбор.

33-годишният Венков ще е един от опитните футболисти в селекцията на Септември. Припомняме, че наскоро ръководството на клуба назначи за треньор Димитър Васев, който за последно работи
в Локо (Сф), където изгради много силен отбор.

В квартал „Красна поляна“ се говори усилено, че е възможно още един от юношите на клуба да се завърне. Става дума за Александър Александров – Алвеша. Десният защитник има договор с Левски за още един сезон, но най-вероятно ще бъде отпратен от „Герена“ и ще отиде в Септември като свободен агент.

Както първи KotaSport.com информира, Септември стяга солидна селекция за участието си в Първа лига, като една част от нея ще бъде направена с футболисти от Черно море и по-точно с някои от освободените от варненския тим. Подробности може да си припомните ТУК.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК