Скандал разтресе Перник! Босове на футболен клуб пускат фалшив слух за стадион „Металург“

0
- -

Босове на футболния клуб „Метал“ 2002 се опитват да разпространяват фалшиви слухове се разбра днес след репортаж на ТВ Кракра, в който треньорът на отбор „Метал“ Кирил Джоров обяви, че кметът на квартал „Изток“ Емил Костадинов бил обещал, че заедно с някаква фирма ще се ремонтира поливната система на стадиона, но това не се случвало.

„Надяваме се с кмета на кв. Изток Емил Костадинов, който обеща да се направи някакъв ремонт, но не знам дали ще се състои това нещо. Чакаме да е хубав терена, за да изпитваме удоволствие от това, което правим“, каза треньорът Кирил Джоров.

„Среща с футболните отбори на „Металург“ и „Метал“ правим редовно. С каквото можем – помагаме, но никога не сме коментирали и не съм обещавал такова нещо за поливната система“, контрира обаче младият кмет на кв. „Изток“ Емил Костадинов.

„Запознати сме с проблема с поливната система, от дълги години стадион „Металург“ беше изоставен. С Община Перник винаги сме правили каквото можем за стадиона, но изграждането на поливна система е скъпо начинание, а Общината е доста зле финансово. Търсим спонсори, но не можем да обещаем, че това ще се случи тази година. Да си обещаваме напразно не виждам смисъл“, каза кметът Емил Костадинов.

Теренът е предоставен на детската футболна школа безвъзмездно и те не заплащат нищо ползвайки стадион „Металург“ за тренировки./ zapernik.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК