След Тунде, на „Герена“ връщат още един ненужен в първия отбор

0
- -

Нигерийският нападател Бабатунде Адениджи се завърна в първия състав на Левски. Той бе привикан вчера на тренировка от Делио Роси и веднага мнозина помислиха, че той може и да заиграе отново за „сините“. Това обаче няма да се случи. По информация на „Меридиан Мач“ Бабатунде е бил в първия отбор за ден, или най-много за няколко. Той е отстранен, защото не е желан и отказва да скъса договора си. Това обаче е официално формулирано с наднормено тегло и заради това Адениджи бе пратен да се готви индивидуално. В мига, в който той влезе в зададената му рамка обаче, Левски трябва да го върне в основния състав, за да не бъде осъден, че лишава играч от правото му на труд. Бабатунде обаче скоро отново ще бъде отпратен, като е абсолютно сигурно, че повече няма да запише мач за Левски.

Твърде вероятно е скоро да бъде привикан и Франсис Нар, който също е в немилост. Ганаецът също отказа да скъса договора си с Левски, а по-рано имаше вариант да замине за Черно море, докато там треньор бе Георги Иванов. Самият играч обаче отказа такава сделка и сега продължава да тренира самостоятелно, като официалното обяснение за това е формулирано като „слаба форма“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]