Тежък жребий за Лазур-Свети Влас в Шампионска лига

0
- -

Тази вечер бе изтеглен жребият за републиканския турнир на БАМФ Шампионска Лига. Бургаският представител Лазур-Свети Влас ще има тежки съперници в своята група. Селекцията на Динков Денев ще спори с отборите на МФК ЦСКА-VF (Варна) и МФК Камите (Сливен).

В Шампионска лига след изиграване на груповата фаза ще се играе 1/16 финален квалификационен кръг на регионален принцип, като се противопоставят завършилите на първите две места в групата разпределени, чрез жребий. Най-добрият първи отбор от зона А и най-добрият от зона E ще се класира директно за 1/8 финалите. Победителите от квалификационния кръг (14 отбора) също се класират за осминафиналите. От тази фаза на турнира, която ще се играе през пролетта отборите ще се срещат на републикански принцип по предварително обявена схема, разпределени чрез пълен жребий.

15-те отбора завършили на 3-то в груповата фаза на Шампионска лига се класират за елиминациите на Лига България. Най-добрият измежду тях се класира за 1/16 финали, а останалите 14-ет играят помежду си в 1/32 финалите през ноември.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК