Фен клуб на ЦСКА отбеляза годишнина с благотворителен турнир

0
- -

Фен клуб „Перспектива“ чества една година от създаването си. С приближаващите светли християнски празници, заклетите армейски ултраси решиха да организират благотворителен коледен турнир по футбол в Бургас. Подкрепата е за едно невръстно малко детенце на име Велина Стефанова.То страда от рядко заболяване на мозъка. Събират се средства за тежка операция в Република Турция. Отнова важи приказката,че по Коледа стават чудеса.За 5-6 часа се събраха близо 900 лева.Нашият екип пожелава всичко да се развие в положителна насока за това младо семейство.
Турнирът се проведе в спортна зала „Нефтохимик“.Участие вземаха 7 отбора от Бургас и региона.Съставите бяха : „Звездичка“,Оптимист“,“Надежда“,“Нефтохимик“,“Крайморски“ и два отбора от Ахелой. Възрастта на участниците беше 5-7 клас.
Организаторите оставиха отлични впечатления,защото всичко се прави с любов към децата и скъпия ЦСКА.
„Перспектива“ е млада,но бързо развиваща се организация.Там има енергични хора с предприемчиво мислене.
Желанието на всички е май месец 2018 година за 70 годишнината на армейският клуб, да се спечелят шампионската титла и Купата на България.
За организирането на турнира Община Бургас изигра важна роля.Кметът Димитър Николов отстъпи безвъзмездно спортното съоръжение.
„Акванова“,“Цветита Хербал“, „Булвит“ и „Деметра“ удариха силно рамо за безплатни напитки,лакомства и витамини.
Топки и още куп награди осигуриха бизнесмена Артуш Манукян и ДФК „Звездичка“.