Холандец подписва с Левски, нов прави дебют срещу Ники Митов

0
- -

На „Герена“ чакат още един играч. Всеки момент холандски футболист трябва да сложи подписа си под предложения му от сините договор, пише „Меридиан мач“. В последната седмица двама потенциални нови играчи на Левски се провалиха на медицинските тестове. А холандецът нямал здравословни проблеми.

Поне един от последните двама нови футболисти пък ще направи дебют за Левски срещу Септември. Мачът е в петък от 20:00 часа на „Георги Аспарухов“ и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Досега от лятната селекция официален дебют не са направили Холмар Ейолфсон и Антони Белмонт. Исландският централен защитник е с по-големи шансове да се появи в стартовия състав срещу новака в Първа лига, въпреки че не е на топ кондиционно ниво. Вероятно той ще стартира в тандем с Димитър Пиргов, който не бе убедителен в началото на сезона, но в последните двайсетина дни е подобрил представянето си под ръководството на Делио Роси. А френският полузащитник е предвиден за титуляр на мястото на Васил Панайотов, но не е ясно кога точно ще стане това.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК