ЦСКА вдига цените на билетите

0
- -

ЦСКА ще пусне днес в про­дажба билетите за домакин­ството на Ботев Пд. Първият официален мач за 2017 г.

[sociallocker id=5830]

на „Ар­мията“ ще бъде на 28 февруа­ри (вторник) от 17:30 часа. Според информация на „Тема Спорт“ червените ще напра­вят известни корекции в цени­те на пропуските. В края на миналата година те бяха по 8 л8. за Сектор А и по 5 лв. за В и Г. Това бе направено като ре­веранс към феновете заради неубедителните резултати. По изключение в последния дву­бой с Дунав билетите за всич­ки трибуни бяха по 10 лв. с благотворителна цел – беше нап­равено дарение за пострадали­те от избухналите вагони цис­терни в Хитрино и за „Българс­ката Коледа“. Намаляването на билетите обаче доведе до недоволство сред притежа­телите на абонаментни кар­ти, които справедливо се по­чувстваха ощетени от драс­тичното орязване на цените.

Така ръководството на ЦСКА сега е взело компромис­но решение да повиши леко стойността на пропуските -за сектор А те ще бъдат 12 лв., за сектор В – 8 лв., а за Г и Б (гости) – по 5 лв. По тради­ция през този сезон входните талони ще са налични в търго­вската мрежа Eventim, която има офиси в цялата страна, както и във фен магазина на стадиона. При победа над Бе­рое в събота за срещата с Бо­тев във вторник на „Армия­та“ ще се съберат поне 5000 зрители.

Паралелно с това върви и продажбата на билети за двубоя с Берое тази събота в Стара Загора. Те също са налични в мрежата на Eventim. Очаква се около 1000 армейци да подкрепят ЦСКА във визи­тата, като значителна част от тях ще пътуват от Юго­източния регион.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]