ЦСКА изпуска питомното

0
- -

Нещата в ЦСКА-София не вървят. Началото на сезона също не бе добро, но след това „червените“ влязоха в един хубав розов сън, придружен с голям брой поредни победи, от който се събудиха във Велико Търново. От тогава досега, „червените“ не успяват да намерят себе си. След онзи мач с Етър всички от лагера на ЦСКА-София ни уверяваха, че една грешна стъпка няма как ги отклони от пътя към голямата цел. След конфузното и направо шокиращо 0:0 с Пирин насред Борисовата градина, също се сипеха закани, че Левски ще пострада заради лошите резултати на „червените“. И това също не се случи. Някак си бавно и плавно на „Армията“ изпускат питомното и не се вижда да взимат мерки.

Нищо лично към Стамен Белчев, но след дербито Станислав Манолев показа нагледно на всички, че треньорът не е институция на „Армията“. Това между другото се знае от доста време, но сега, след като нервите взеха връх и липсата на резултати притисна „червените“, лошото изплува на повърхността. Хората, които са припознали ЦСКА-София за наследник на автентичния клуб не могат да си намерят място от яд, че именно Белчев води техния любим отбор. Факт е, че хасковлията разбира играта, но за да дърпаш конците на „Армията“ трябва да имаш харизма. Да си като Стойчо или Любо. Сега Белчев има две седмици, за да покаже, че може да ръководи тим, който се бори за титлата. Очакваната днешна победа над Ботев (Bp) за Купата на България, с какъвто и резултат и игра да бъде постигната, едва ли ще сгрее сърцата на „червените“ фенове. Същото важи и за предстоящото столично дерби със Славия. Мястото, на което ще се реши съдбата на Стамен е Разград. Падне ли той от Лудогорец, бъдете сигурни, че няма да има сила на света, която да го спаси.

Източник: Богомил Русев/ „Меридиан мач“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]