ЦСКА среща 4 много сериозни съперници в Испания

0
- -

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев събира футболистите за първа тренировка за новата година в понеделник – 8 януари, информира официалният сайт на „армейците“. В първите дни червените ще се готвят на базата в Панчарево, като предстои да се уточни кога точно отборът ще замине за първия си лагер в Сандански. Следващата седмица ще станат ясни и датата и часът на първата проверка на ЦСКА за годината с Вихрен (Сандански). Контролната среща ще се играе на 19 или 20 януари.

ЦСКА дава и банкова гаранция за базите

Непосредствено преди заминаването за Сандански ще има открита тренировка за медиите, на която Стамен Белчев ще говори пред журналистите.

Трансферната перла на ЦСКА тръгна към България, уплаши се от студа

След първия лагар в България, футболистите на ЦСКА ще получат няколко дни почивка преди втората част от подготовката, която ще се проведе в Испания от 23 януари до 3 февруари. Там армейците ще изиграят 4 приятелски срещи с много сериозни съперници. Следващата седмица ще бъде обявена окончателната програма с датите и часовете на двубоите.

Бумал пак разпертушини ЦСКА: Държат се с футболистите като с роби! Ганчев лъже, феновете не вярват на клуба

Преди началото на първенството ЦСКА ще изиграе последна приятелска среща на родна земя. Съперник на червените ще бъде втородивизионният Оборище (Панагюрище). Мачът ще се състои на базата в Панчарево на 10 февруари.

Антон Недялков: Винаги съм мразел най-големия ни враг Левски! Любимите ми моменти са като ги бием (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]