Цялата полиция във Варна на крак за гостуването на ЦСКА

0
- -

Hag 150 полицаи ще бъдат на стадион „Тича“ за двубоя днес, а органи на реда от всички районни управления ще патрулират по улиците, за да предотвратят евентуални сблъсъци между фенове на Черно море и ЦСКА, разбра „Тема Спорт“. Ангажирани са също жандармерия, конна полиция и тежко въоръжени полицаи.

Както е известно, запалянковци на армейците ще проведат шествие от катедралата „Успение Богородично“ до стадиона, поради което са взети засилени мерки за сигурност, фенове на ЦСКА се събират в 17:00 часа пред катедралата.

Полицията очаква в похода участие да вземат близо 500 привърженици. Тяхната бройка обаче е много възможно да е значителна по-голяма. Феновете на ЦСКА, които ще присъстват на стадиона пък ще са около 2500. Разрешение за шествие не е било издавано, но органите на реда имат готовност да затворят за движение булевардите „Христо Ботев“ и „8-и приморски полк“.

На трибуните на „Тича“ се очакват поне 7000 зрители. Предварителният интерес към билетите бе доста висок, като довчера бяха продадени 2000 талона.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК