Чандъров урежда бразилец за Септември

0
- -

Собственикът на Септември Румен Чандъров се е заел сериозно да подсили още повече състава в битката за оцеляване в Първа лига, пише „Меридиан мач“. Той е останала разочарован от поражението от Локо (Пд) в последния кръг преди паузата в първенството и бил категоричен пред свои близки, че ще завърши трансфера на бразилец, който играе като дефанзивен халф, независимо от мнението на треньорския щаб.

Очакванията бяха, че южноамериканецът ще пристигне в София в началото на тази седмица, но документални пречки вероятно ще отложат идването му. От клуба не разкриват името на футболиста, но се очаква той да е с профила на Ишмаел Байду и Яя Меледже, които именно Чандъров доведе в нашето първенство. Половината от правата на халфа на Ботев все още се държат от боса на Септември, но опорният халф няма да има проблем да участва за „канарчетата“ в утрешния двубой между двата състава в Коматево. Бизнесменът очаква двубоя със специално внимание и се надява, че избраниците на Ники Митов ще го зарадват срещу „жълто-черните“, които напусна заради разногласия с феновете.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]