Чилика се закани на любимия си Левски: Може да има изненади

0
- -

Играчите на Монтана се за каниха да изненадат Левски в двубоя на „Герена“. Трима от основните футболисти на тима говориха пред „Тема Спорт“ по повод сблъсъка със сините.

„Това, че съм носил синята фланелка и Левски е отборът на сърцето ми, в този мач го забравям. В момента съм футболист на родния ми клуб Монтана и ще дам всичко от себе си за победата. Очаквам труден двубой, но нашият отбор с всяка среща подобрява играта си и може да поднесе изненадата“, заяви 31-годишният таран на Монтанци Мирослав Антонов – Чилика.

За първи път от началото на сезона като титуляр може да започне Сергей Георгиев, който се разписва срещу Левски през октомври 2014 г.

„Спомням си много добре гола. В предишния кръг пък елиминирахме ЦСКА след успех с 2:1 у дома, като аз също се разписах. Може да се каже, че в турнира за купата ми се получават нещата. В такива мачове отбор като нашия няма какво да губи, а може само да спечели – и адмирации, и уважение. Имаме своите шансове и на „Герена“, заяви Сергей Георгиев.

В успеха над Левски вярва и Петър Атанасов. „Всичко се решава в една среща, така че с малко късмет може да продължим напред“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube, за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]