Чунчуков сложи шина, на „Тича“ чакат „присъдата“ за Мацата

0
- -

След като през изминалата седмица ръководството ма Черно Море отказа да проведе контролна среща в паузата на първенството под предтекста, че в отбора липсват седем от футболистите, които ще вземат участие в квалификациите на различни възрастови формации на националния отбор, тимът продължава да се подготвя интензивно на клубната база „Младост“ във Варна. Цветелин Чунчуков, който до скоро лекуваше контузия на бедрения си мускул, от вчера е с обездвижваща шина заради увредена кръстна връзка, пише „Меридиан мач“. Все още не се знае какво е състоянието на Мариян Огнянов – Мацата, който премина през ядрено-магнетен резонанс, но сега се чакат окончателната „присъда“ за травмата му. Френският нападател от малийски произход Амаду Сукуна , който също се оплаква от мускулна травма и не попадна в групата за последния мач, снощи се завърна от Франция и се включи в тренировката на отбора, но се готви на облекчен режим.

Иначе настроението в лагера на „моряците“ е много добро, особено и след добрия мач, който те изнесоха срещу Левски в София. Дори в края на тренировката „моряците“ си направиха и снимка за спомен с дългогодишния служител на стадион „Младост“ Венци Ничков, който навърши 77 години.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]