Ад чака Лудогорец на „Армията“

0
- -

Предишното гостува­не на Лудогорец на ЦСКА-София, спе­челено с 2:0, ще се види като детска игра на футболистите на Георги Дерменджиев. „Мериди­ан Мач“ научи, че феновете на „червените“ са го­тови да превърнат стади­она в Борисовата гради­на в истински ад за „ор­лите“. Не е тайна, че от­ношенията между двата клуба са повече от обтег­нати и напоследък много от припозналите привър­женици ненавиждат по­вече Лудогорец дори от Левски.

Във форумите всички се канят да отидат на „Армията“ час преди на­чалото на срещата и да подхванат играчите на Лудогорец още от изли­зането им на терена за загрявката. Друг е въп­росът обаче дали това ще ги смути, защото те­зи футболисти вече свикнаха да играят във вражеска обстановка. Нагледен пример за то­ва е гостуването на „Мала Маракана“ през ми­налия август, когато въп­реки 50-те хиляди по трибуните, разградчани биха с 4:2 след продъл­жения.

Фен клуб Сектор „Г“ пък продължава набирането на средства за хореография за предстоящия мач. „Пълна мобилизация, армейци! ВСИЧКИ НА СТАДИО­НА, В ИМЕТО НА ЦСКА! Който желае все още може да помогне за това и в двата мача (б.р. – и в предстоя­щия с Левски) да сме непостижими“, напи­саха от фракцията. Очаква се утре на стадиона има повече публика, от­колкото на предния двубой между двата тима.

Източник: „Меридиан мач“

Снимка: novsport.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК