Акрапович гласи последния нов за титуляр

0
- -

Най-новото попълнение на Локомотив Пловдив Игор Банович почти сигурно ще започне като титуляр в съботното домакинство на Лудогорец, пише „Тема спорт“. Двубоят с разградчани е от 17:30 часа.

Хърватският халф пристигна на „Лаута“ преди 10 дни, като игра досега само в контролата с Марица Пд. Това обаче е било достатъчно за старши треньора Бруно Акрапович, който ще го пусне сред 11-те. Очаква се Банович да си партнира в средата на терена с друг чужденец – мароканецът с френски паспорт Раян Фрикеш. При това положение на пейката ще останат Ванчо Траянов, който вече е готов за игра след контузия, и Пауло Серджо.

Това няма да е единствената промяна в състава спрямо последния мач с Левски на „Герена“. В дебюта си начело на Локо Акрапович падна с 0:1 в София.

На десния бек ще започне Георги Пашов, който ще замени наказания Пламен Крумов. Върха на атаката най-вероятно ще бъде поверен на Веселин Марчев. На „Герена“ той остана резерва и се появи след почивката. Срещу сините като деветка действаше Дино Мартинович, който обаче сега ще е на дясното крило. Зад Марчев ще действа Халед Аяри, който също до скоро лекуваше травма, а Димо Бакалов ще е на лявото крило. На пейката ще останат Симеон Райков и Дани Кики.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]