Бесният Боримиров се закани на „сините“ футболисти

0
- -

Спортният директор в Левски Даниел Боримиров беше крайно разочарован от загубата на тима с 0:3 от ЦСКА в двубой от 30-ия кръг на Първа лига. Босът изрази мнение, че многото индивидуални грешки са в основата на болезненото поражение. Той не спести критики към футболистите на „сините“ и дори намекна, че някой от тях са загубили шансовете си да останат на „Герена“.

„Вкараха ни два гола от съблекалнята. Когато правим индивидуални грешки, е нормално да ни накажат. Не мога да си обясня как може футболисти с толкова опит да правят такива грешки.“, започна ядосаният Боримиров.

„Не мисля, че ЦСКА ни надигра чак толкова. Нашите грешки в началото на мача просто ни костваха много. След това противникът се прибра и заигра компактно. Вкараха ни гол и от статично положение. Това е положението – който по-малко греши, той побеждава“.

„От видяното ще реша кой ще остане в Левски. Лятото ще разберете повече. Всеки един трябва да очаква тези дербита и да играе на ниво. След като не го правят, нямат място в Левски“.

„Не знам дали ще има санкции за играчи. Може би. Ще видим. Сега не мога да кажа“, завърши Боримиров.

БЛИЦ СПОРТ